вівторок, 26 квітня 2016 р.

23 квітня - Всеукраїнський день психолога

     Часто говорять, що психологія — це наука про душу, з якої виключено дослідження душі. Психологія відповідає на питання про те, чому людина поводиться так чи інакше. Життя людини — дуже непередбачуване і бурхливе. Воно може дарувати нам хвилини щастя і, в той же час, приносити багато клопоту, неприємностей і зла. Іноді людині важко утримати тягар цих проблем на своїх плечах, і він може втратити надію, віру в себе, а найголовніше — своє здоров'я.
         Уникнути цього нам допомагають мудрі поради досвідчених фахівців — психологів, чиє професійне свято — Всеукраїнський день психолога — відзначається в Україні 23 квітня.
       Психологи Сокальського району організували та провели виїзний семінар у м. Львів для профілактики емоційного згорання, який був приурочений цій даті. 
    Ми  взяли участь у пішохідній екскурсії «Сім чудес Львова», що знайомить із унікальними пам'ятками міста. Маршрут цієї екскурсії пролягає через культові споруди Львова, що відігравали важливу роль за часів Середньовіччя. Львів має багато "чудес", але було обрано лише 7 найдостойніших, найбільші архітектурні перлини міста: Національний академічнийтеатр опери та балету імені Соломії Крушельницької, Каплиця Боїмів, Будинок вчених, Собор Святого Юра, Бернардинський монастир, Вежа Корнякта, Палац Потоцьких.

      Психологи мали можливість ознайомитися не тільки з красою міста, але й з його історією та просто отримати незабутні враження від прогулянок по Львову.






Немає коментарів:

Дописати коментар